torsdag 18 januari 2007

Ångest

Varför blir man alltid sjuk när det är som mest att göra på jobbet?
Det slår ju aldrig fel.

Det har varit hyfsat lugnt sen jul men i tisdags (när jag var i halmstad och jobbade) ringde mobilen om och om igen angående en hel hög med jobb som var bråttom bråttom med. Fick dock ingen panik då jag inte hade så mycket inbokat veckan där på och halva denna veckan kvar för att bestämma tider, beställa utrustning och allmänt planera upp jobben. Vad händer då?

Jo natten till onsdag vaknar jag runt kl01 och mår skitilla. Timmen senare börjar det. Kaskadspyor hela natten och morgonen. Slutar som tur är att spy runt lunch men är helt slut och skallebank utan dess like. Sover massor men däremellan börjar paniken angående jobben att bli värre och värre. Funderar på att dra och jobba dagen därpå (idag torsdag) bara för att jag MÅSTE få igång allt. Men då jag vaknar så har jag fortfarande feber och skallebank. Kommer inte att fungera. Och desto längre dagen går desto mer ångest har jag för jobbet.

Varför har man inte ett jobb som förskollärare eller något liknande där det inte finns beställare som väntar att man skall vara färdig med jobbet fortare än fort! Eller att man iallafall kunde ha nån på kontoret som man kunde avlasta lite jobb på ibland när det är kris. Men icke. Börjar fundera allvarligt på om jag verkligen har valt rätt jobb.

Brukar ha denna typ av jobbångest efter varje långledighet men i år har den hållit i sig längre än vanligt. inget bra.

Nej inte bara negativt snack nu. Skärpning Zammy!
Det har ju faktiskt hänt en hel del skoj sen sist oxå.

Trägårn i fredags var supernice. Många trevliga vänner och 2st helschysta spelningar av Lynn och Egonaut. Trots nykter kväll var det skitkul. Roligast var dock att se Lången massakera sitt paraply på McDonalds för att det inte ville stå upp!

Sen lirades det lite boll i helgen. Inomhuscup i Skene och vi lyckades gå till kvartsfinal. Aldrig hänt i min tid i FC Kabel Åttio. Skoj! Och tur var det för mindre skoj var det ju att gå upp 05.30 i söndags då vi lirade första gruppen på morgonen.

Och så har SRF släppt ännu ett namn till festivalen i år. Meatloaf!!
Första tanken var "va fan?!" Men nu när det gått nån dag så kan jag nog tänka mig att gå att se på mannen ändå. Men det beror ju på om det krockar med något bättre eller inte!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu får du minsann uppdatera!!!