söndag 6 maj 2007

Sommaren är påväg.

Hej alla!

April har varit en häktiskt månad på jobbet och då det börjar ta fart i trädgården så har det inte funnits mycket tid för bloggande. Tänkte skriva av mig lite nu iallafall.


Man har ju hunnit med en hel del den sista tiden.
Äntligen blev inflyttningsfesten av. halvåret efter man flyttade in. Blev en mycket trevlig tillställning som ni blandannat kan se lite bilder därifrån i Uffes webalbum.
Som inflyttningspresent fick vi en hel del trevliga saker. Böcker, olivträd, glas, tennisrack, presentkort mm mm. Tack ska alla ha!


Ikväll var det tänkt att jag och Uffe skulle se Hayseed Dixie men Uffe har via sms meddelat att han mår "som en ebolasmittad spetälsk som precis drabbats av pesten" så just nu letar jag efter nån som vill hänga med mig på konsert på Pustervik kl 20 ikväll.


På tal om konsert så har man ju hunnit att se en riktigt höjdarkonsert oxå. Det var ju i slutet av mars så det är ju ett tag sedan men det var en upplevelse som är värt att berätta om. Fabio-Kalle, Uffe och jag var nere i Göteborg och såg One Man Army and The Undead Quatet på Belsepub, Henriksberg. Förväntningarna var stora då vi alla tre har totalkärat ner oss i OMAATUQ två skivor. När man har sådanna höga förväntning brukar det alltid vara något som skiter sig eller att man tycker inte går som det ska. Men det skulle visa sig att inget kunde sabba denna kväll. Dels hade vi skitskoj innan och dels var konserten bland det bästa man sett på länge. Det blir svårt för övriga band att slå sig in på Bästa Konsert 2007. Går sammanfatta konserten med ett ord. GRYMMMTTTTTT!!! Även här var paparatziUffe igång. Se resultatet här.


Ifredags tänkte jag svänga förbi min favoskivbutik på andralånggatan. Då fick jag se följade skylt.


Så det blev en hel hög med nya skivor.

NOFX "Punk in Drublic" 30kr
HIM "Deep Shadows..." 30kr
HIM "Razorblade Romance" 20kr
Kamelot "Epica" 30kr
Therion "Lepaca Kliffoth" 30kr
Lumsk "Åsmund Fraegdegjevar" 30kr
Limpbizkit "Greatest Hitz" 30kr
Jävlaranamma "50år" 20kr
Elvira Madigan "Black Arts" 30kr
Sportlov "Snöbollskrieg" 10kr
S.P.O.C.K "1999" 30kr
Weezer "Weezer" 30kr
Velvet Revolver "Contraband" 20kr
Corrosion of Conformity "America´s Volume Dealer" 30kr
Nightwish "Highest Hopes" 30kr
Strebers "Kaos & Skrål 85-87" 30kr
Rammstein "Volkerball" CD+DVD 30kr

Köpte några till Lena oxå. Lyckades köpa en hon hade så är det nån som tycker att Coldplay "A Rush of Blood to the Head" är värd 30kr så hör av er.

Nej nu ropar Svärmor, Lena och Lenas moster på mig från trädgården. Dax att bära jordsäckar igen! Kram!!

Inga kommentarer: