tisdag 19 juni 2007

Sommar Sommar Sommar

Oj oj oj vad tiden flyger iväg.
Och här har man varit kass på att skriva grejer.
Men tänkte göra en raid och försöka summera vad som hänt sen sist.

Körkort
En av de viktigaste grejerna är att jag verkligen har börjat ta tag i körkortet.
Jaja jag vet att jag är kass! "Har herr Persson inge körkort?!?" Förstår inte varför jag aldrig tagit tag i det rejält innan och fått det avverkat men jag har en tendens att skjuta upp grejer. Men nu är det iallafall pågång. Har klarat av Teorin och Halkan men det är fasligt lång kö till uppkörning. Så det kommer tyvärr inte bli något körkort förrän efter semestern. För er som har jobb och inte körkort men vill skaffa kan jag rekommendera att göra som jag att ta ledigt två veckor från jobbet och gå intensivkurs. Nästan alla bilskolor ger dig numera möjlighet att köra intensivt hos dem. Sen fixar även bilskolan alla bokningar av prov och halka så du har ingen möjlighet att skjuta upp något.

Sweden Rock Festival
Jäklans vad varmt det blev. Efter en vår och försommar med ganska låga temperaturer så tog verkligen sommaren fart när Jocke, Bamse och jag tog och packade ner tälten, ölen och som tur var solkrämen och drog till Blekinge för att avnjuta Sweden Rock Festival. Förutom en kort stund precis när vi kom ner till Boråslägret så var det strålande sol och 30 grader varmt. Härligt med uppehåll men jobbigt när det finns ytterst lite skugga och väldigt mycke människor som vill ha en plats i denna något svalare del av festivalområdet.

Iår hade Boråslägret blivit utökat till Borås-Umelägret. Gått att få ansikte på de som Lången pratat om så mycke. Möken och Olow såg till att stämningen alltid var på topp på i lägret! Det sista man hörde när man somnade var Olow och det första man hörde när man vaknade var Olow.

Nu till musiken. Det var inte så mycke "måste" band iår men man såg en hel del ändå. Man upplevde la inga konserter som man kommer berätta för barnbarnen om men en hel del riktigt bra konserter ändå.
Har svårt att ta fram de fem bästa. Men denna hög av grupper gjorde riktigt bra konserter: Machinery, Heaven & Hell, Aerosmith, Kreator, Annihilator, Skid Row, The Answer, Nocturnal Rites, Amon Amarth och Korpiklaani. Två grupper som jag sett fram emot mycket att se iår var Iced Earth och Dimmu Borgir. Men dåligt ljud samt IE´s otroligt korta set gjorde att jag tyckte de två konserterna var SKIT!

SRF2007 blev iallafall en kanon festival om man skall summera allt. Många nya vänner, många trevliga gamla vänner, soligt, inte en endaste liten baksmälla, nya liggunderlag gjorde att sömnen var den bästa jag upplevt på festival, flertalet schysta konserter och mycket god mat.

Huset och Bebben
Händer kanske inte så mycket med huset just men nu börjar det utrustas med en massa bebisgrejer. Skötbord, blöjsoptunna, spjällsäng, mm mm har dykt upp. Nu är det knappt en månad kvar tills det är tänkt att Lill-Zamora ska tittar fram så egentligen kan det ske vilken dag som helst. Lenas mage är bamse stor. Och det absolut bästa jag vet just nu är att bara få ta på magen och känna denna lilla varelse som finns där inne börja ta kontakt med mig genom sina buffar. Troligen vill han inte ha kontakt utan det är han sätt att säga "gefan i att tryck på magen. Det är tillräckligt trångt ändå".

Om det inte händer så mycke med huset händer det desto mer i trägården. Gräsmattan växer snabbare än snabbt, Potatisen blommar, Rädisorna är plockfärdiga, björnbär-, vinbärs-, blåbärsbuskarna börjar få bär, och det känns nästan som att varje dag slår en ny typ av blomma ut.

Livet i stort
Det har hänt mycket roligt runt om i kompisgänget oxå. Bamse och Anna förlovade sig när de var i Indien(har ju skrivit ett inlägg sen dess men inte fel att nämna det nu ändå), Syster och Mattias ringmärkte sig oxå på sin semesterresa, Både Anna (Larsson snart Pantzar) och Linda har fått nya jobb. Grattis ännu en gång till er allihop. Love U!
Livet känns underbart just nu. Inte mycket att klaga på.
Synd bara att man aldrig vinner på Tipset bara! ;)

Inga kommentarer: