onsdag 7 mars 2007

Konsertdax

Wow bloggar två dar i rad... det var inte illa va! ;)

Efter en ganska seg start på konsertåret så kändes det idag som att man äntligen iallafall fick lite konsert feeling! Var på Pustervik och hämtade ut lite biljetter på lunchen idag och då tänkte jag att jag kanske skulle skriva ut biljettinköpen här så att nån som känner mig inte missar vad jag tänkt se och kan komma i efterhand och säga" Varför sa du inte till mig? De hade ju jag velat hänga med på".

Så detta är vad som jag skall bevittna och köpt biljetter till:


Sepultura (förband: Forever will burn)
Trägårn, Göteborg 7 mars

Jepp redan ikväll blir det lite härlig brasiliansk metal.
Trots att det knappt är någon kvar från orginaluppsättningen så tycker jag att musiken låter helt ok. Såklart inte samma kraft som när Max och Co håll på men skall bli gott att se dem igen.One Man Army and The Undead Quartet(förband: Mindfall)
Belsepub, Göteborg 23 mars

Om drygt 28 timmar släpper One Man Army and The Undead Quartet sitt andra album. Första var helt klockren och genom att man via internet nummera ofta kan få höra skivorna innan de finns i butiken så har man redan konstaterat att den fina formen från första håller i sig. Johan Lindstrand (ex The Crown)och Co har redan börjat jobba tikl sig en plats bland mina absoluta favoriter. Så den 23 mars drar Uffe, Kalle och jag till Belsepub och räknar med att bli totalt överkörda.


Hayseed Dixie
Pustervikbaren, Göteborg 6 maj

Trots att att Metallica kommer till Stockholm i sommar, Aerosmith till SRF och Ozzy till Hultsfred så är inte det någon av dessa som jag blev mest överraskad att de bokat in en tur till Sverige under sina kommande turnér utan det är Hayseed Dixie. Kunde inte i min vildaste fantasi tro att det skull komma hit. Trodde inte ens att de åkte utanför USA gränser på turnérna. För er som inte vet vilka Hayseed Dixie är (och det är nog en hel hög) så kan jag meddela att det är ett coverband som gör Bluegrassversioner av kända rock och hårdrockslåtar. Så har du undrat hur tex Kiss eller AC/DC skulle låta på banjo behöver inte undra mer. Skivor finns att inhandla för en billig peng både på Ginza och CDON. Det enda som är lite synd med denna spelning är att det är en söndag de lirar för detta är riktig öldrickar musik.Sedan tidigare är Sweden Rock Festival Biljetter inhandlade.
Jag håller på att sammanställa en lång lista med kommentarer på de band som är klara band dit. Så håll utkik efter den listan här i bloggen för inom en snar framtid kommer den att dyka upp.

3 kommentarer:

Uffe sa...

Jag har tagit semester dagen efter Heyseed Dixie :)

Kaiser sa...

...och jag tänker å det bestämdaste inte köra till One man Army... Jag vill DRICKA och BRÖLA!

Zamora76 sa...

Då blir det tuff tuff tåget!